Qui som?

El Banc del Temps de Sant Joan Despí, esta gestionat per un grup de voluntaris, neix al octubre de 2010 des de una iniciativa de la Regidoria de la Gent Gran de la ciutat i ja som mes de 60 persones inscrites. Es un projecte de millora de la convivència entre les persones del indret, per recuperar el veïnatge i que la gent es conegui i confiï uns en els altres i poder resoldre les necessitats quotidianes.

El Banc del Temps de Sant Joan Despí, som persones motivades per a intercanviar temps, dedicant-lo a petites tasques puntuals com petites ajudes quotidianes, intercanvis de coneixements, parrelles lingüístiques, de atenció a la gent gran, etc., fomentant així l’oportunitat de conèixer i confiar en els altres, per tal de resoldre les necessitats de la vida diària.

La unitat d’intercanvi és l’hora, independentment del servei que s’ofereixi o que es rebi. En aquest Banc, el Temps és la riquesa principal i, per tant, la unitat de valor. Totes les habilitats tindran el mateix valor, depenent del temps.